Reviews


5 stars after 11 reviews
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke soep & brood! Supersnelle bezorging en fijne communicatie :-). Ik ga hier zeker vaker bestellen! 8/21/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke producten en super fijne service. Graag tot een volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk van smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De soep was weer heerlijk. We hebben ook genoten van de goed belegde broodjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt smullen, wat een lekkere Aspergesoep, gevuld met ei een spekjes, ook de hoeveelheid voor 1 pers. Is voldoende. De soep in de eco bekers blijft heel lang op temperatuur. Voor herhaling vatbaar. 4/23/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk genoten van de soep en de belegde broodjes. De kruidenboter was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gekozen voor de mosterdsoep (met spekjes) & venkelsoep (met zalmsnippers). De soepen zijn zeer smaakvol, vol van smaak en werden heet meegeven! Tevens milieubewust verpakt, dus helemaal van deze tijd! 4/8/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hi Clau! Ik vond de mosterdsoep erg lekker, de pijnpijnpitten zijn een goede aanvulling. De soep had wat mij betreft iets pittiger/scherper gemogen. De tomatensoep vond ik ook erg lekker, textuur goed. Angela vond hem ook lekker maar iet wat zoetig. Je was trouwens 2 broodjes bij onze bestelling vergeten, geen punt uiteraard, maar meer als signaal dat het geen fout in het systeem betreft oid. Groet en succes! Daan 4/5/2021
Soep van Clau J.J. Allanstraat 22 0623580862
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben er heerlijk van gegeten. Was goed van smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Soep van Clau 5 stars after 11 reviews
Soep van Clau